ANKARA / ALTINDAĞ - Altındağ M. Ali Hasan Çoşkun Anadolu Lisesi

STEM KEŞİF KAMPANYASINA KATILDIK

STEM Keşif Kampanyasına Katıldık.

Okulumuz Scientix projesi tarafından gerçekleştirilen 2024 yılı STEM Keşif Kampanyasına "Türk Mimarisinde Geometrik Şekiller" konulu STEM etkinlikleri ile katılmıştır. Scientix Projesinin tanıtımı gerçekleştirilmiştir ve öğrenciler, mimari farklılıkların nedenleri üzerine fikir yürüterek disiplinler arası düşünme becerilerini geliştirme fırsatı bulmuştur. Ayrıca öğrenciler kültürel mirası korumada mimari ve sanat ilişkisinin yansıtılabileceği kodlama ve çizim uygulamalarını tanımıştır. Öğrencilerimiz STEM aracılığıyla akademik ve sosyal becerilerini geliştirme imkanı bulmuştur. Emeklerinden ve çalışmalarından dolayı öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

12-03-2024

Detaylı bilgi için web adresini ziyaret edebilirsiniz:

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 10:40 - Görüntülenme: 165